No nothing

No nothing

Tuotesarja, joka ei ärsytä ketään

No nothing Very Sensitive on kaikille pohjoismaisen herkkäihoisille ihmisille kehitetty tuotesarja hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitamiseen. No nothing -tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita ja ne sopivat hiusten turvalliseen puhdistukseen ja hoitoon koko perheelle – etenkin herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille.

No nothing on laadukas ja toimiva, hajusteeton ja väriaineeton hiustuotesarja, jonka kaikille tuotteille on myönnetty arvostettu Allergiatunnus. Tämä puolueeton luotettavuuden osoitus kertoo siitä, että No nothing -tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka haluavat välttää ja vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarja tarjoaa puhdistus- ja hoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, jolloin hiuksesi saavat juuri sitä, mitä ne kaipaavat.

No nothing näyttää, että herkkyys on hyve eikä haitta. Tuotteet kehottavat välttämään elämän ärsyttäviä asioita ja iloitsemaan niistä, jotka tekevät hyvää. Siksi ne sopivat niin monelle. Tervetuloa herkempään hiusmaailmaan!

3 tuote(tta)

Ruudukko  Lista 

 1. No nothing Very Sensitive Moisture Shampoo

  No nothing Very Sensitive Moisture Shampoo

  Kosteuttava shampoo. 300 ml. Lue lisää...
 2. No nothing Very Sensitive Color Shampoo

  No nothing Very Sensitive Color Shampoo

  Hiusväriä suojaava shampoo. 300 ml. Lue lisää...
 3. No nothing Very Sensitive Volume Shampoo

  No nothing Very Sensitive Volume Shampoo

  Tuuheuttava shampoo. 300 ml. Lue lisää...

3 tuote(tta)

Ruudukko  Lista