Koulutuksemme

Tarjoamme Suomen parasta kampaamoalan koulutusta*

Yksi Suomen suurimpia ja kiitetyimpiä, kampaamoalan rautaisista ammattilaisista koostuva koulutustiimimme KC Team järjestää huipputason koulutuksia kampaajille ympäri Suomen. Julkaisemme aina puolivuosittain uuden koulutuskalenterin, joka tarjoaa monipuolisia kursseja ajankohtaisista trendeistä henkilökohtaiseen valmennukseen.

Tutustu kevään 2019 koulutustarjontaan >>

*Kampaamoalan yrityskuvatutkimuksessa värikurssimme arvioitiin parhaiksi ja koulutustilaisuutemme olivat myös parhaalla tasolla. (Otantatutkimus Oy 2016 ja 2017)

Koulutustiimi

Kysy kouluttajilta

KC Teamin ammattitaito on vain puhelinsoiton päässä! Kun kaipaat neuvoa vaativan värjäystyön suhteen tai tarkempaa opastusta jonkin tuotteen käytössä, voit soittaa KC Team Hotline -palvelunumeroon, jossa kouluttajamme vastaavat teknisiin kysymyksiin arkisin klo 9–17 numerossa 0400 499 438.

Koulutusilmoittautumiset

Sähköpostitse: koulutus(a)fourreasons.fi
Puhelimitse: 0201 410 410

 

KC Team Facebookissa

KC Professional PRO -ryhmä on vain kampaajille avoin kouluttajiemme ylläpitämä kanava, jossa vastaamme teknisiä tuotteitamme ja reseptejä koskeviin kysymyksiin. Vuorovaikutteisessa ryhmässä voit myös jakaa omia kokemuksiasi sekä saada hyviä vinkkejä kollegoilta. Tervetuloa pysymääm ajan hermolla!