KC Color Luxima

KC Color Luxima

Hiusvärisarja moniulotteisiin lopputuloksiin

KC Color Luxima on uudenlainen, ammoniakiton hiusväri, jonka ainutlaatuinen pigmenttirakenne mahdollistaa uniikit, kauniin läpikuultavat värjäystulokset. KC Color Luxima hyödyntää Shine Enhance Complex -kiiltoyhdistettä, joka sisältää mm. E-vitamiinia, calendulauutetta ja Limnanthes Alba -siemenöljyä. Tämä tehokas yhdiste voimistaa väripigmenttien valonheijastuskykyä, suojaa ja kosteuttaa hiuspohjaa antaen uskomattoman kirkkaan ja puhtaan, säkenöivän kiiltävän sävyn. Tuloksena kaunis, yksilöllinen ja moniulotteinen hiusväri.

Luxima sävyttää, voimistaa tai taittaa hiuksen omia sävyjä vaalentamatta hiuksen luonnollista väriä, sopii loistavasti värjätyn ja/tai vaalennetun hiuksen tummentamiseen. Uniikin pigmenttirakenteen ansiosta yhdellä sävyllä on mahdollista saavuttaa erilaisia lopputuloksia riippuen käsiteltävistä hiuksista. Häivyttää luonnollisesti harmaita hiuksia ja epätoivottuja sävyeroja hiuksista. Luxima Base -sävyt mahdollistavat myös luonnollisen hiuksen värjäämisen sekä modernin harmaanpeiton.

Laaja valikoima valmiita, moderneja värisekoituksia yhdessä hiusten oman sävyn kanssa aikaansaavat yksilöllisen, ilmeikkään värjäystuloksen. KC Color Luxima -sävyt jättävät hiusten omat syvyyserot näkyviin, jolloin kolmiulotteinen vaikutelma tehostuu. KC Color Luxima on myös moniin muihin hiusväreihin verrattuna aikaa säästävä tuote – se on nopea levittää ja vaikutusaika on vain 15 minuuttia. Sävyn kaunis vivahteikkuus ja upea kiilto säilyvät hiuksissa pitkään.

Luxima Men –  luonnollista sävykkyyttä ja harmaiden häivytystä

Ammoniakiton KC Color Luxima Men on suunniteltu etenkin miehille hiusten nopeaan, luonnolliseen ja moniulotteiseen sävytykseen. KC Color Luxima Men korostaa hiusten omaa sävykkyyttä vaalentamatta ja tasoittamatta täysin hiuksessa olevia luonnollisia värieroja. Kiiltosävyte on tarkoitettu harmaiden hiusten hienovaraiseen häivyttämiseen, ei 100 % peittämiseen. Vaikutusaika ainoastaan 5 minuuttia!

Kysy lisää kampaamosta.