KC Color Luxima

KC Color Luxima

Valovoimainen kiiltosävyte

KC Color Luxima -kiiltosävyte on uudenlainen, ammoniakiton hiusväri, jonka ainutlaatuinen pigmenttirakenne mahdollistaa uniikit, kauniin läpikuultavat värjäystulokset. KC Color Luxima hyödyntää Shine Enhance Complex -kiiltoyhdistettä, joka sisältää mm. E-vitamiinia, calendulauutetta ja Limnanthes Alba -siemenöljyä. Tämä tehokas yhdiste voimistaa väripigmenttien valonheijastuskykyä, suojaa ja kosteuttaa hiuspohjaa antaen uskomattoman kirkkaan ja puhtaan, säkenöivän kiiltävän sävyn. Tuloksena kaunis, yksilöllinen ja moniulotteinen hiusväri, joka huomataan varmasti.

Laaja valikoima valmiita, moderneja värisekoituksia yhdessä hiusten oman sävyn kanssa aikaansaavat yksilöllisen, ilmeikkään värjäystuloksen. KC Color Luxima -sävyt jättävät hiusten omat syvyyserot näkyviin, jolloin kolmiulotteinen vaikutelma tehostuu. KC Color Luxima on myös moniin muihin hiusväreihin verrattuna aikaa säästävä tuote – se on nopea levittää ja vaikutusaika on vain 15 minuuttia.

Sävyn kaunis vivahteikkuus ja upea kiilto säilyvät hiuksissa pitkään. KC Color Luxima on todella monipuolinen värituote: se on erinomainen valinta vaalennettujen hiusten sävytykseen, hiusten tummemmaksi värjäämiseen ja harmaiden hienostuneeseen häivyttämiseen. Kysy lisää kampaamosta.