Lisää kuvia

Four Reasons Take Away Color 10.01 – Ice Ice Blondy

Kuvaus

Ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte. Kirkas tuhkan vaalea.

Saatavuus: Tilattavissa

Tuotekuvaus

Eloisa, kuultava ja kiiltävä lopputulos. Hellävarainen koostumus ei vaurioita hiusta.Täyteläinen, ajan myötä kauniisti pehmentyvä ja erityisesti suomalaisille hiuksille kehitetty sävy. Peittää harmaat 70 %:sti. 

Käyttöohje: Pese hiukset ja pyyhekuivaa kevyesti. Suojaa vaatteet. Suojaa kädet pakkauksessa mukana tulleilla kertakäyttökäsineillä. Avaa kehitepullon korkki ja tyhjennä koko hiusvärituubin sisältö pulloon. Sulje pullo ja sekoita ainesosat voimakkaasti ravistamalla. Avaa pullon levitysnokan korkki välittömästi sekoittamisen jälkeen. 

Värjäämättömien hiusten värjäys: Levitä väri tasaisesti tyvestä latvaan pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 30 min.
Ennestään värjättyjen hiusten sävyttäminen: Levitä väri ensin tyveen, anna vaikuttaa 15 min ja vie loppuväri pituuksiin ja latvoihin ja anna vaikuttaa 15 min. Vaikutusajan päätyttyä hiero hiuksia veden avulla ja huuhtele huolellisesti. Pese hiukset värjättyjen hiusten shampoolla. Pyyhekuivaa hiukset ja levitä pakkauksen mukana tullut hoitoaine kauttaaltaan hiuksiin, anna vaikuttaa 3 min ja huuhtele.

Lisätiedot

Ainesosaluettelo Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth-25, Ethanolamine, Cocamide MEA, Ceteth-2, Polyquaternium-6, Palmitic Acid, Ascorbic Acid, Dimethicone, EDTA, Sodium Hydrosulfite, Sodium Sulfite, p-Phenylenediamine, 4-Chlororesorcinol, m-Aminophenol, 2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, p-Aminophenol. CONTAINS: Phenylenediamine.
Suositushinta 11,90 €
Viivakoodi 6418414015024

Tuotteen tagit

Käytä välilyöntejä erottaaksesi tagit. Käytä yksinkertaisia lainausmerkkejä (') lauseille.