Hei ystävä! Haluaisimme ilahduttaa mahdollisesti juuri sinua ystävänpäivän kunniaksi. Osallistu arvontaan Four Reasons -Facebook- tai Instagram-sivulla. Voit voittaa ammattilaistason hiustenkuivaajansekä setin Four Reasons -tuotteita. Hiustenkuivaajan suositushinta on 210 €. Palkinnon arvo yhteensä 258 €.

Ystävänpäivä some-arvonta - Parlux & Four Reasons

Parlux 385 PowerLight® on erittäin kevyt ammattilaistason hiustenkuivaaja, joka on varustettu huippulaadukkaalla moottorilla, joka tekee siitä kestävän, tehokkaan sekä ekologisen – myös itse laite pakkauksineen on valmistettu kierrätysmateriaalista! Kuivaajaan on sisäänrakennettu sekä keraamista että ioniteknologiaa, jotka yhdessä poistavat hiuksista tehokkaasti sähköisyyttä ja pörröisyyttä, tehden hiuksista terveen kiiltävät ja pehmeät.

Italialainen Parlux on yksi maailman arvostetuimmista hiustenkuivaajien valmistajista, ja se tunnetaan korkealaatuisista ja luotettavista tuotteistaan, joiden käyttöikä on pitkä.

Osallistu arvontaan:

Käy tykkäämässä Four Reasons Facebook- ja/tai Instagram-sivusta ja kommentoi kisakuvaan, mikä tekee Sinusta hyvän ystävän ja olet mukana arvonnassa.

Arvomme yhden (1) palkintosetin. Osallistu viimeistään 19.2.2019. Arvonta suoritetaan 20.2.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook@fourreasonsfinland
Instagram@fourreasonsfinland


ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Four Reasons -Facebook-sivulla tai @fourreasonsfinland -Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen ja tykkäämällä tai seuraamalla sivua. Arvonta suoritetaan kaikkien Instagramissa ja Facebookissa osallistuneiden kesken.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan yhteensä yksi (1) tuotepaketti (sis. Parlux 385 PowerLight® -hiustenkuivaajan, Four Reasons Argan Beauty Serum -hiusseerumin sekä matkakokoiset tuotteet: Color-shampoo ja -hoitoaine, Hair Powder- ja Brown Hair Powder -hiuspuuterit, Volume Mousse -muotovaahdon ja Shaper-lakan.) Palkinnon arvo on 258 €.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410