Perintötekijät, hiuspohjan ongelmat, ikääntyminen tai hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa hiusten lähtöä ja ohenemista. Paul Mitchell on kehittänyt oman ratkaisunsa hoitamaan hiuspohjan terveyttä ja sitä kautta saamaan aikaan vahvemmat, tuuheammat ja paksummat hiukset.

Tea Tree Scalp Care on ennaltaehkäisevä hoitosarja, joka edistää hiuspohjan hyvinvointia ja vähentää hiusten ohenemista. Scalp Care -sarja hyödyntää kasvipohjaista Regeniplex®-yhdistettä, joka luo optimaaliset kasvuolosuhteet hiuspohjaan ja vahvistaa hiuksia, jolloin myös hiusten katkeilusta johtuva oheneminen vähenee. Hiukset saavat uutta elinvoimaa ja tuuheutta – luonnollisesti.

Regeniplex®-kasviyhdiste

Viittä eri aktiivista tehoainetta sisältävä Regeniplex®-kasviyhdiste edistää hiuspohjan hyvinvointia kolmen vaiheen kautta. Vaihe 1: stimuloiva shampoo - vaihe 2: vahvistava hoitoaine - vaihe 3: uudistava hoitoneste.

Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care

Kolmen tuotteen kokonaisuus hiuspohjan hyvinvoinnin ylläpitoon

Sarjassa on kolme tuotetta: vahvistava ja hiusten ohenemista ehkäisevä shampoo ja hoitoaine sekä hiuspohjaan jätettävä hoitoneste – lue lisää tuotteiden ominaisuuksista!

Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care