Take Your Umbrella – It’s getting wet!

5 x rescue-duo kuiville ja elottomille hiuksille 

Kosteuttavat tuotteet

Jos jäit kaipaamaan tänä kesänä hellettä ja hiekkarantoja, niin ajattele positiivisesti – ainakin hiuksesi säästyivät auringonpaahteen aiheuttamalta kuivuudelta! Hiusten kosteustasapainoa uhkaa kuitenkin jo pian talven pakkaset ja kuiva ilma. Hiusten kuivuuden syynä voi olla myös karhea, luonnonkihara hiuslaatu tai usein toistuvat pesut, kemialliset käsittelyt, lämpötyökalut tai keskuslämmitys. Kuivat ja luonnollisen kosteuden menettäneet hiukset näyttävät elottomilta ja karkeilta, ne ovat menettäneet kiiltonsa ja niitä on vaikea käsitellä ja muotoilla.

Kokosimme viisi eri hintaluokan tehotuoteparia kuivien ja elottomien hiusten virkistämiseksi – hemmottelua ja hyödyllistä, itselle, ystävälle tai lahjaksi!


Duo alle 25 €

Four Reasons: tehokosteutusta janoisille hiuksille fiksuun hintaan

• Tehoaineet Aloe vera ja keratiini
• Raikas tuoksu
• Koko perheelle

Kotimaiset Four Reasons Moisture- ja Ultra Moisture -tuotteet oFour Reasons Ultra Moisturen kehitetty erityisesti kuivien hiusten ongelmiin. Ravitsevat kasviuutteet sekä proteiinit vahvistavat hentoa hiusta antaen elinvoimaista kiiltoa.

Four Reasons Ultra Moisture Treatment on tehokosteuttava intensiivihoito, jonka sisältämä B5-provitamiini rakennepaikkaa ja vahvistaa hiuksia palauttaen niiden pehmeyden ja kiillon. Tuote sopii kaikille hiuksille, hiusten kunnosta riippuen kerran viikossa tai use­ammin tehtäväksi hoitokäsittelyksi.

Four Reasons Moisture Mist -hoitosuihke sisältää hiuksia ja hiuspohjaa kosteutta­vaa aloe veraa sekä keratiinia, joka suojaa ja vahvistaa hiuksia. Tuotteessa on väri-, UV- ja lämpö­suoja sekä raikas hedelmäinen sitruunan tuoksu.

Four Reasons Ultra Moisture Treatment 200 ml | 11,90 €
Four Reasons Moisture Mist 250 ml | 9,90 €


Duo alle 30 €

Four Reasons Black Edition: syvähoitavat, ammattilaistasoiset tuoteinnovaatiot

• Vegaani
• Ylelliset tuoksut
• Paras hinta-laatu-suhde

Four Reasons Black Edition on kotimainen premium-tason sarja uudenaikaisia, teknisesti korkea­laatuisia tuotteita, jotka Four Reasons Black Editionon kehitetty erityisesti hiusammattilaisten tarpeet ja vaatimukset huomi­oon ottaen.

Intensive Treatment on tehohoito, joka hemmottelee hiuksia, kun ne kaipaavat tehokkaampaa huolenpitoa ja ravinteita. Se sisältää hiuksia vahvistavaa kasviproteiinia ja sheavoita, joka tekee hiuksista silkinpehmeät ja kiiltävät. Täyteläinen, mausteinen inkiväärin tuoksu täydentää hoitoelä­myksen. Sopii käytettäväksi hiuksia vahvistavana tehohoitona kerran tai pari viikossa perinteisen hoitoaineen rinnalla.

The Whip on uudenlainen hiuksiin jätettävä vaahtovoide, joka yhdistää hiusseerumin ja perinteisen hiuksiin jätettävän hoitoaineen parhaat ominaisuudet. Jo pieni määrä vaahtovoidetta riittää anta­maan hiuksille upean kiillon ja sileyden. Pehmeän vaniljainen kookoksen tuoksu.

Four Reasons Black Edition Intensive Treatment 150 ml | 14,90 €
Four Reasons Black Edition The Whip 100 ml | 14,90 €


Duo alle 50 €

Joico Moisture Recovery: pitkäaikaista suojaa meriveden mineraaleilla ja tehoaineilla

• Hydramine Sea Complex -yhdiste
• Meriveden kasvipohjaiset tehoaineet

Joico Moisture Recovery -tuotteet sisältävät kosteuttavan, meriveden kasvipohjaisista tehoaineista ja Joico Moisture Recoverymineraaleista koostuvan Hydramine Sea Complex -yhdisteen, joka antaa hiuksille korjaavaa kosteutusta tekemät­tä niitä kuitenkaan raskaiksi.

Treatment Balm -tehohoito toimii pari kertaa viikossa käytettävänä hoitonaamiona, joka tehokos­teuttaa ja elvyttää kuivan hiuksen vaurioitunutta hydrolipidikerrosta. Silottaa ja palauttaa hiusten terveen kosteustasapainon.

Leave-In Mosturizer -hoitosuihke antaa välitöntä, kevytrakenteista kosteutusta ja poistaa pörröi­syyden hiuksista. Selvittää, antaa kiiltoa pantenolin ja helokkiöljyn avulla.

Joico Moisture Recovery Treatment Balm 250 ml | 23,00 €
Joico Moisture Recovery Leave-In Moisturizer 300 ml | 23,00 €


Duo alle 60 €

Paul Mitchell: kampaamolaatua luonnon raaka-aineista

• Vegaani
• Kosteuttavat klassikot
• Vastuullisuuden edelläkävijä

Paul Mitchell -tuotteissa yhdistyvät laatu ja luonnonmukaisuus. Monet sarjan tehoaineet ovat luonnosta saatavia Paul Mitchell Moisturekasvipohjaisia uutteita ja öljyjä.

Paul Mitchell Super-Charged Moisturizer on syväkosteuttava tehohoito, jonka kevyt koostumus ei latista hennompaakaan hiuslaatua. Selvittää, antaa kaunista kiiltoa ja parantaa hiusten kimmoisuut­ta mm. soijaproteiinin, karitevoin ja aloe veran avulla.

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist -hoitosuihke sopii niin hiusten kuin ihonkin kosteutukseen. Maitohappo ja havaijilainen awapuhi-inkivääri antavat tehokasta kosteutusta ja lisäävät kiiltoa. Spirulina ja planktonuute tekevät hiuksista pehmeät, kosteutetut ja sileät aminohappojen ja vitamii­nien avulla. Soijaproteiini, karitevoi ja aloe vera parantavat hiusten käsiteltävyyttä ja kimmoisuutta.

Paul Mitchell Super-Charged Moisturizer 200 ml | 29,90 €
Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist 250 ml | 24,90 €


Duo alle 75 €

amika: salaisuutena kauneuden eliksiiri, ihmeitä tekevä tyrnimarja

• Vegaani
• Parabeeniton
• Sulfaatiton

amikan tuotteissa virtaa Brooklynin luova, rohkea energia! amikan kaikkien tuotteiden aktiivinen ainesosa on kauneuden amikaihmemarjana tunnettu tyrnimarja, joka on ylivertainen antioksidanttien, C-vitamiinin, A-vitamiinin ja omega 3-, 6- ja 9-rasvahappojen lähde.

amika Nourishing Mask on syväkosteuttava, ravitseva tehohoito, joka korjaa hiuksen vaurioita te­hokkaasti sekä antaa ravinteita kaipaaville hiuksille kosteutta ja kiiltoa. Jojoban siemenöljy palaut­taa hiusten terveen elastisuuden ja vahvistaa niiden rakennetta.

amika Oil Treatment -hoitoöljyn kasvipohjaiset tehoaineet vaikuttavat syvällä hiuksen rakentees­sa ja suojaavat hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta. Hoitoöljy lisää hiusten kiiltoa, joustavuutta ja kosteutta, suojaa hiuksia lämpötyökalujen kuumuudelta sekä lyhen­tää kuivaamisaikaa ja parantaa muiden hoito- ja muotoilu­tuotteiden tehoa.

amika Nourishing Mask 250 ml | 32,90 €
amika Oil Treatment 100 ml | 39,90 €