1 shampoo + 1 hoitoaine + 4 muotoilutuotetta = loputtomasti mahdollisuuksia! Paul Mitchellin uutuussarja Neon on hiusten muotoiluun painottuva kokoelma nuorekkaita, energisiä ja trendikkäitä tuotteita. Sarja on suunnattu kaikille, jotka haluavat antaa persoonallisuutensa näkyä ja kokeilla ajankohtaisia tyylejä ja kampauksia.

Neon-tuotteilla on helppo toteuttaa useita erilaisia ajan hermolla olevia lookeja ja niiden kaikkien keskeisenä raaka-aineena on sokeriuute, joka ehkäisee hiusten kuivumista ja antaa niille tuuheutta ja rakennetta.

Karkkimaisen hedelmäiset tuoksut kruunaavat Neon-kokonaisuuden; tuoksuista löydät mm. vadelmaa, omenaa, mangoa ja vaniljaa. Kaikki Neon-tuotteet ovat myös täysin vegaanisia!

Paul Mitchell Neon

PAUL MITCHELL NEON -TUOTTEET

NEON SUGAR CLEANSE – Raikastaa + ryhdistää
Raikastava shampoo pesee hiuksista tehokkaasti muotoilutuotteet ja muut epäpuhtaudet ja pitää ne pitkään ilmavina ja vastapestyn puhtaina. Loistava shampoo hiuksille, jotka rasvoittuvat helposti etenkin tyven alueelta. Antaa tuuheutta hiusten muotoilun pohjalle ja pitää latteuden poissa.

NEON SUGAR RINSE – Hoitaa + selvittää
Intensiivistä kiiltoa ja pehmeyttä antava hoitoaine on koostumukseltaan kevyt, eikä tee hentojakaan hiuksia raskaiksi. Selvittää tehokkaasti ja jättää hiukset kuohkeiksi ja runsaiksi. Antaa hyvin hoidetun pohjan kaikkeen muotoiluun viemättä hiuksista volyymia.

NEON SUGAR TWIST – Erottelua + rantalaineita
Sopivan sotkuisiin ja huolettomiin bed head-tyyleihin kehitetty muotoiluvoide, joka luo hiuksiin sensuellit surffilaineet ja rantahenkistä rakennetta. Look syntyy helposti puristelemalla tuotetta käsin kosteisiin hiuksiin.

NEON SUGAR SPRAY – Rakennetta + volyymia
Tuuheuttava muotoilusuihke antaa hiuksille kuohkeutta ja rakennetta tekemättä hiuksia jäykiksi ja koviksi. Sopii niin kiharan kuin suorankin lookin luomiseen ja antaa runsautta kaikkien kampausten volyymia tehostavana pohjatuotteena.

NEON SUGAR CREAM – Sileyttä + kiiltoa
Silottava, näyttävää kiiltoa antava muotoiluvoide antaa kontrollia ja kestävää sileyttä mm. nutturakampauksiin ja letitettyihin tyyleihin. Tekee hiuksista helpommin hallittavat ja muotoiltavat sekä kestävää tukea kampaukselle.

NEON SUGAR CONFECTION – Pitoa + tukea
Aerosoliton muotoilusuihke antaa tukea ja hallittavuutta kampauksen muotoiluvaiheessa ja kiinnittää valmiin tyylin paikoilleen. Koostumuksen joustava pito säilyttää hiusten liikkuvuuden ja tekee lopputuloksesta tuuhean ja kiiltävän.

Paul Mitchell Neon