[Kisa on päättynyt] Herkullinen arvonta sokerittoman syyskuun kunniaksi! Osallistu Kartell Componibilin ja Paul Mitchell Neon -tuotepaketin arvontaan Paul Mitchell Suomi -Facebook-sivulla ja Instagramissa kommentoimalla kilpailupostaukseen, mikä on sinun makoisa paheesi/hyveesi! Tägää vastaukseen kaverisi, niin myös hän voittaa arpaonnen suosiessa paketin Neon-tuotteita.

Arvomme yhden palkintopaketin (arvo 360 €) kaikkien osallistuneiden kesken. Osallistu viimeistään 30.9.2017. Arvonta suoritetaan viikolla 40 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @PaulMitchellFi
Instagram: @paulmitchellfi

Paul Mitchell Neon x Kartell arvonta

Sokerista energiaa hiusten hoitoon ja muotoiluun

Paul Mitchell Neon on hiusten muotoiluun painottuva kokoelma energisiä ja trendikkäitä tuotteita. Sarja on suunnattu kaikille, jotka haluavat antaa persoonallisuutensa näkyä ja kokeilla ajankohtaisia tyylejä ja kampauksia.

Neon-tuotteilla on helppo toteuttaa useita erilaisia ajan hermolla olevia lookeja. Tuotteiden keskeisenä raaka-aineena on sokeriuute, joka ehkäisee hiusten kuivumista ja antaa niille tuuheutta ja rakennetta. Karkkimaisen hedelmäiset, vaniljalla maustetut tuoksut kruunaavat Neon-kokonaisuuden. Kaikki Neon-tuotteet ovat myös täysin vegaanisia!

Paul Mitchell Neon

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Paul Mitchell Suomi -Facebook-sivulla tai @paulmitchellfi-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan yksi palkinto, joka sisältää 2-osaisen, mustan Kartell Componibili -säilytyskalusteen ja Paul Mitchell Neon -sarjan kaikki tuotteet (6 kpl). Jos voittaja on tägännyt vastaukseensa ystävänsä, myös hän voittaa Neon-tuotepaketin. Yhden palkintopaketin arvo on 360 € (hiustuotteet + Kartell Componibili). Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410