[Kisa on päättynyt] Koska herkkyys on hyve eikä haitta, on meillä oma herkkääkin herkempi No nothing Very Sensitive -hiustuotesarja. Koostumuksissa on käytetty mahdollisimman vähän herkistäviä ainesosia ja kaikki tuotteet ovat herkkänenäisten iloksi hajusteettomia. Kattava valikoima tarjoaa tuotteet sekä hiusten hoitoon että muotoiluun, koko perheelle.

Allergiaviikon kunniaksi arvomme ihanan tuoksuttomia No nothing Very Sensitive -paketteja, jotka sisältävät uutuudet; kosteuttava tehohoito, kuivashampoo ja lämpösuojasuihke.

No nothing Very Sensitive - Arvonta

Osallistu arvontaan:

Käy tykkäämässä KC Professionalin Facebook- ja/tai Instagram-sivusta ja kommentoi kisakuvaan, kuka herkkis ystäväsi tarvitsisi myös ehdottomasti nämä tuotteet – arpaonnen suosiessa, saatte kumpikin omat hajusteettomat uutuudet!

Arvomme yhteensä viisi (5) tuotesettiä kahdelle voittajalle (osallistuja + ystävä). Osallistu viimeistään 22.4. Arvonta suoritetaan 23.4.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @KCProfessionalFi
Instagram: @kcprofessional


Odotetut, herkät No nothing -uutuudet

Tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa ja niillä on Allergiatunnus. Kaikki uutuudet ovat hajusteettomia, väriaineettomia ja vegaanisia.

MOISTURE TREATMENT
Kosteuttava tehohoito, jonka sisältämät luonnolliset aineosat hoitavat ja pehmentävät kuivia ja käsiteltyjä hiuksia.

HEAT PROTECTION SPRAY
Hoitava, hiukset pehmeiksi jättävä lämpösuojasuihke suojaa lämpövaurioilta ja hoitaa hiuksia muotoilurautoja käytettäessä. Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja nopeuttaa muotoilua.

DRY SHAMPOO
Kuivashampoo poistaa hiuksista rasvaisuutta ja muita epäpuhtauksia riisitärkkelyksen avulla. Antaa ilmavuutta, tuuheutta ja pehmeää rakennetta. Raikastaa hiukset pesukertojen välillä ja antaa hyvän pohjan kampauksille. Erittäin hienojakoinen, väritön koostumus sopii kaikille hiustyypeille ja -väreille.

No nothing Very Sensitive

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua KC Professional -Facebook-sivulla tai @kcprofessional-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen ja tykkäämällä tai seuraamalla sivua. Arvonta suoritetaan kaikkien Instagramissa ja Facebookissa osallistuneiden kesken.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan yhteensä 5 tuotesettiä (sis. kolme kappaletta No nothing -tuotteita osallistujalle + samat kolme tuotetta hänen valitsemalleen henkilölle). Yhden palkintosetinarvo (3 tuotetta) on 35,70 €. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410