[Kisa on päättynyt] Nauti kesän raikkaista tuoksuista ilman turhia kemikaaleja – No nothing -tuotteet eivät sisällä hajusteita ja ovat hellävarainen vaihtoehto jokaiselle päivittäiseen hiustenhoitoon.

Voita Fjällräven Kånken -klassikkoreppu ja No nothing -tuotteita!

Arvomme yhteensä kaksi palkintopakettia KC Professional Facebook-sivulla. Osallistut arvontaan vastaamalla kisapostaukseen, mikä on sinun lempikesätuoksusi. Kerro myös, kumman värinen reppu olisi enemmän mieleesi, vaihtoehdot ovat Peach Pink tai Royal Blue.

Osallistu viimeistään 12.7. Arvonta suoritetaan 13.7.2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @kcprofessionalfi

No nothing & Fjällräven Kånken -reppu -Facebook-arvonta

No nothing – herkkyys on hyve

No nothing Very Sensitive -tuotesarja on kehitetty hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitamiseen. No nothing -tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita ja ne sopivat hiusten turvalliseen puhdistukseen ja hoitoon koko perheelle – etenkin herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille.

Täysin hajusteettoman ja väriaineettoman sarjan kaikille tuotteille on myönnetty arvostettu Allergiatunnus. Tämä puolueeton luotettavuuden osoitus kertoo siitä, että No nothing -tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka haluavat välttää ja vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarja tarjoaa puhdistus- ja hoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, jolloin hiuksesi saavat juuri sitä, mitä ne kaipaavat.

No nothing näyttää, että herkkyys on hyve eikä haitta. Tuotteet kehottavat välttämään elämän ärsyttäviä asioita ja iloitsemaan niistä, jotka tekevät hyvää. Siksi ne sopivat niin monelle. Tervetuloa herkempään hiusmaailmaan!

No nothing Very Sensitive

KILPAILUN SÄÄNNÖT 
Kilpailuun ja arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Kilpailuun voi osallistua KC Professional Facebook -sivulla kommentoimalla kilpailupostaukseen.

KILPAILUN EHDOT
Kilpailussa arvotaan yhteensä kaksi palkintosettiä, joka sisältää Fjällräven Kånken -repun sekä yhdeksän (9) No nothing -tuotetta (arvo yht. 185 €). Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ 
Miraculos Oy 
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki 
Puh. +358 201 410 410