Voita matka Lontooseen, VIP-liput Valioliigan otteluun sekä tapaaminen Geoff Cameronin kanssa sinulle ja ystävällesi! Jaa trikkivideosi Instagramissa häshtägillä #MITCHTrickContest. Temppu voi olla mikä vain urheiluun liittyvä taidonnäyte – teknisesti vaativa, luova ja taiteellinen, sinä päätät! Heittäydy ja pidä hauskaa, mutta muista, että sinun on itse esitettävä temppusi.

Mitch Trick Contest -kilpailu

Kansainvälinen MITCH-temppukilpailu

Kuvaa oma sporttihenkinen temppuvideosi – voit voittaa Lontoon matkan sekä liput Valioliigan otteluun!

OSALLISTUMISOHJEET:

  1. Kuvaa video, jossa teet urheiluun liittyvän tempun. Tee temppu itse, mutta voit pyytää kaveriasi auttamaan kuvaamisessa. Päätä itse onko temppusi teknisesti vaativa vai luova ja taiteellinen. Heittäydy ja pidä hauskaa, mutta muista, että sinun on itse esitettävä temppusi! Voit halutessasi käyttää MITCH-tuotteita videossasi, mutta se ei ole välttämätöntä. VINKKI: Katso @GeoffCameron ja @MitchTheMan videoita saadaksesi ideoita.
  2. Lataa temppuvideosi Instagramiin häshtägillä #MITCHTrickContest
  3. Seuraa @MITCHTheMan

Voittajat julkaistaan livenä 31.10.2017 @MitchTheMan Instagramissa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat. MITCH ja Cameron valitsevat voittajat. Virallinen kilpailusivu (US): www.paulmitchell.com/mitch/mitchtrickcontest

PÄÄPALKINTONA LONTOON MATKA & LIPUT VALIOLIIGAN OTTELUUN KAHDELLE!

Palkintoon kuuluu:

  • Kahden hengen matka Lontooseen, sis. lennot, lentokenttäkuljetukset ja kolmen yön majoitus neljän tähden hotellissa 2 hengen huoneessa.
  • Kaksi VIP-lippua Englannin Valioliigan jalkapallo-otteluun Stoke Cityn kotipeleihin voittajan valitsemana ajankohtana 1–5/2018 (Ei koske neljännes- tai semifinaaliotteluja.) Kts. kilpailukalenteri. VIP-paketti Tony Waddington Suitessa sisältää kolmen ruokalajin illallisen sekä virvokkeet. Meno-paluumatkat peliin Virgin Trainsillä Euston Stationilta.
  • Meet & greet Geoff Cameronin kanssa. Ottelun jälkeen tapaaminen Geoff Cameronin kanssa ja lahjaksi hänen signeeraamansa pelipaita.

Lisäpalkintoina:

  • 5 kpl Geoff Cameronin signeerattu Stoke City -pelipaita
  • 10 kpl muhkea MITCH-tuotepaketti

Geoff Cameron

MITCH – Kaikki mitä moderni mies tarvitsee hiusten hoitoon ja muotoiluu.

Paul Mitchell MITCH