Marraskuun megakampanja tarjoaa mahdollisuuden hemmotella hiuksia vuoden pimeimpään aikaan erittäin houkuttelevaan hintaan. Kun hiukset ovat hyvin, elämä hymyilee ja kaamoskin tuntuu siedettävämmältä.

Kampanjassa kaikki Four Reasons-, Four Reasons Black Edition- ja Paul Mitchell -tuotteet –40 % koko marraskuun ajan!

Marraskuun Megakampanja

Etsi kampaamoja kirjoittamalla hakukenttään paikkakunta tai osoite. Kampaamon tiedoissa näkyy, mitkä tuotesarjat ovat kampaamon valikoimassa.

Kampanja on voimassa koko marraskuun ajan. Saatavuus ja valikoima voivat vaihdella eri myyntipisteissä. Kampanja koskee normaali- ja matkakokoisia Four Reasons- ja Four Reasons Black Edition -tuotteita, Four Reasons Take Away Color -sävytteitä sekä Paul Mitchell -perussarjan normaalikokoisia tuotteita. Mukana eivät ole sarjat Neon, Awapuhi Wild Ginger, Tea Tree ja Mitch.

Kampanjassa on mukana kolme valovoimaista, huippusuosittua sarjaa!

Four Reasons – katseenvangitseva kotimainen hittisarja

Four Reasons -hiustuotesarja on jokaiselle sopiva suomalainen menestystarina. Sarja tarjoaa täydellisen valikoiman laadukkaita hiusten puhdistus-, hoito- ja muotoilutuotteita, jotka on suunniteltu skandinaavisen hiuslaadun tarpeet huomioon ottaen, yhteistyössä Suomen hiusalan huippunimien kanssa.

Sarjan tuotteissa käytetään luonnon omia tehoaineita: muun muassa kasvi- ja hedelmäuutteita, proteiineja ja vitamiineja. Luonnollisesti ravitsevat tuotteet puhdistavat ja hoitavat hellävaraisesti vahvistaen hentoa suomalaista hiusta. Korkealaatuiset raaka-aineet yhdessä luonnonuutteiden kanssa takaavat toimivat tuotteet, joiden hinta yllättää positiivisesti. Koska tuotteet valmistetaan pääosin Suomessa, ovat ne myös ekologisia, sillä kuljetuksesta ja jakelusta muodostuu vain vähän hiilidioksidipäästöjä.

Tutustu tuotteisiin >>

 

Four Reasons Black Edition – premium-tason hiusten hoitoon

Four Reasons Black Edition on sarja uudenaikaisia, teknisesti korkealaatuisia tuotteita, jotka on kehitetty kampaajien tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen. Black Edition -valikoima edustaa uusinta hiusteknologiaa ja jokainen muotoilu- ja viimeistelytuote sisältää täsmäinnovaation, joka tuo hiustenmuotoiluun juuri kaipaamasi säväyksen.

Monipuolisella kokonaisuudella toteutat hiustyylit ja kampaukset arjesta aina hohdokkaimpiin juhlahetkiin. Tuotteita yhdistelemällä saat juuri haluamasi tuotekokonaisuuden, joka tuo hiustesi parhaat ominaisuudet esiin. Black Edition -sarja tuo ammattilaistason muotoilu- ja viimeistelytuotteet kaikkien ulottuville – fiksuun Four Reasons -hintaan.

Tutustu tuotteisiin >>

 

Paul Mitchell – luonnonmukaista luksusta

Paul Mitchell on sarja ammattimaisia luksusluokan hiustuotteita, jotka ovat kampaajien suunnittelemia, eettisesti tuotettuja ja kuluttajien arvostamia. Laajassa tuotevalikoimassa yhdistyvät lähes 40-vuotisen uran aikana kertynyt tekninen osaaminen ja luonnonmukaisuus – monet vaikuttavat aineet ovat luonnosta saatavia kasviuutteita ja -öljyjä, jotka yhdessä edistyneiden koostumusten ja modernin tuotekehityksen kanssa saavat aikaan upeita, innovatiivisia tuotteita.

Paul Mitchell on vuosien mittaan kehittänyt lukuisia tuotteita, jotka ovat säilyttäneet suosikkiasemansa ja statuksensa alan huipputuotteina, vaihtuvista trendeistä riippumatta. Pitkäaikaisia myyntimenestyksiä ovat mm. Super Skinny Serum, joka oli aloittamassa koko hiusmaailman vallannutta hiusseerumitrendiä, sekä tuuheuttavan Extra-Body-sarjan tuotteet, jotka ovat kuin luotuja suomalaisten hennolle hiuslaadulle.

Tutustu tuotteisiin >>

Paul Mitchell