Uudet Color Infuse -pigmenttishampoot ja -hoitoaineet estävät hiusvärin haalistumista ja ne on kehitetty kestämään shampoopesun kuluttavaa vaikutusta. Hiusten sävyn hehkua ja eloisuutta vahvistavat puhdistus- ja hoitotuotteet sisältävät värin kestoa pidentäviä väripigmenttejä sekä Multi-Spectrum Defense Complex -tehoyhdisteen, joka varmistaa, että hiusväri ei huuhtoudu pois hiuksista shampoon ja hoitoaineen mukana.

Kevyesti sävyttävät, rakennepaikkaavat tuotteet ovat loistavia kotihoitotuotteita hiusvärin virkistämiseen ja vahvistamiseen kampaamokäyntien välillä. Color Infuse -tuotteiden pigmenttipitoiset koostumukset säilyttävät hiusvärin vivahteet ja värin alkuperäisen sävyn pidempään hiuksissa.

Joico Color Infuse

Saatavilla neljä eri sävyparia:

Color Infuse Red – Punaisen hiusvärin ylläpitoon 
Korostaa ja vahvistaa intensiivisiä punaisia vivahteita ja estää punasävyjen haalistumista. Antaa punaisten hiusten sävylle eloisaa syvyyttä ja hehkua tarjoten samalla hoitavaa kosteutusta ja suojaa. Sopii kaikille punasävyisiksi värjätyille hiuksille sekä luonnostaan punaisille hiuksille.

Color Infuse Brown – Korostaa ruskeiden hiusten sävyvivahteita 
Tuo kauniin lämmintä ruskeaa sävyä etenkin vaaleanruskeille ja keskiruskeille hiuksille. Korostaa hiusten vivahteikkuutta, kirkastaa ja tuo esiin hiusten kultaiset, vaaleammat vivahteet. Täydellinen valinta vaaleanruskeille ja keskiruskeille hiuksille, joissa on joko luontaisesti vaaleampia vivahteita tai vaaleita raitoja. 

Color Infuse Copper – Korostaa kultaisia kuparin sävyjä
Kuparisten sävyjen tehokas voimistaja estää kuparin kullanhohdon haalistumista ja antaa sävylle lisää hehkua. Voidaan käyttää myös vaaleisiin hiuksiin, joihin halutaan lisää lämpöisyyttä. Sävyttävät pigmentit säilyttävät 85 % hiusväristä intensiivisenä jopa 18 pesun ajan.

Color Balance Blue – Raidoitetuille hiuksille
Uniikki tuotepari ruskeille hiuksille, joita on vaalennettu tai raidoitettu. Blue-tuotteet pitävät vaaleat osiot kirkkaina ja estävät niiden muuttumisen kellertäviksi. Täydelliset kotihoitotuotteet ruskeille hiuksille, joissa on esim. balayage-tekniikalla vaalennettuja osioita tai vaaleita raitoja.