[Kisa on päättynyt] Joicon uusi Body Shake -viimeistelysuihke kääntää hiusvolyymit täysille silloin, kun haluat hiustesi näyttävän luonnostaan paksummilta ja tuuheammilta. Unelmatuote suomalaiselle, ohuehkolle hiustyypille. Tuuheuttaa nopeasti mm. kiharakampauksen näyttävän muhkeaksi ja antaa täyteläistä tuuheutta mihin tahansa tyyliin helposti annosteltavalla aerosolisuihkeella.

Käy tykkäämässä Joicon Facebook- ja/tai Instagram-sivusta ja kommentoi kisakuvaan ystäväsi, joka haluaa myös tuuheutta tyyliinsä, ja olette molemmat mukana arvonnassa!

Arvomme yhteensä 20 Joico Body Shake -volyymisuihketta. Osallistu viimeistään 31.10. Arvonta suoritetaan 1.11.2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @JoicoFi
Instagram: @joicofi

Joico Body Shake arvonta

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Joico Suomi Facebook-sivulla tai @joicofi-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen ystäväsi, jonka kanssa osallistut kisaan ja tykkäämällä sivusta. Voit myös olla mainitsematta ketään, tällöin voit voittaa itse yhden kappaleen palkintotuotetta. Arvonta suoritetaan kaikkien Instagramissa ja Facebookissa osallistuneiden kesken.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan 10 tuoteparia (sis. Joico Body Shake -volyymisuihkeen arvontaan osallistuneelle ja hänen ystävälleen). Yhden palkintosetinarvo on 58 €. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410