Kirkkautta, kiiltoa & vahvuutta! Joicon uusi Blonde Life -tuoteperhe on täydellinen hoitosarja vaalennettujen hiusten tarpeisiin. Blonde Life -tuotteet soveltuvat hyvin suomalaiselle hiustyypille, sillä ne eivät ylihoida hiuksia tai tee niistä raskaita. Niiden tasapainoinen koostumus antaa kuohkeutta ja hoitavuutta juuri sopivassa suhteessa.

KIRKASTAVA KUNTOKUURI

  • Detox-ominaisuudet eivät kirkasta hiuksia pigmentin avulla, vaan neutraloimalla hiuksista metalleja ja muita värin tunkkaisuutta aiheuttavia jäämiä.
  • Rakennepaikkaava koostumus vahvistaa latistamatta hiuksia.

LUKSUSTA LUONNONÖLJYISTÄ

  • Trooppisten valkoisten kukkien tuoksu
  • Kookosöljy, tahitilaisen gardenian nupuista saatava monoiöljy ja polynesialainen tamanuöljy ravitsevat ja kosteuttavat huokoista hiuslaatua antaen hiuksille pehmeyttä ja joustavuutta.

Joico Blonde Life

JOICO BLONDE LIFE -TUOTTEET

Blonde Life Brightening Shampoo Kirkastava shampoo
Sulfaatiton koostumus pesee hauraatkin hiukset hellästi ja palauttaa ihanteellisen pH-tasapainon. Torjuu hiusten kellastumista ja kiillottomuutta poistamalla hiuksista kloori- ja mineraalijäämiä. 

Blonde Life Brightening Conditioner Kirkastava hoitoaine
Kevytrakenteinen koostumus ravitsee rasittuneet hiukset ja antaa niille intensiivisen kiillon latistamatta hentojakaan hiuksia. Selvittää hyvin ja torjuu hiusten kellastumista ja haurastumista. 

Blonde Life Brightening Masque Kirkastava hoitonaamio
Täyteläinen koostumus ravitsee ja syväkosteuttaa kuivahtaneet hiukset ja antaa niille intensiivistä kiiltoa ja tervettä pehmeyttä. Selvittää hyvin ja torjuu hiusten kellastumista ja haurastumista. Hiusten detox-tehohoito neutraloi kellertäviä vivahteita aiheuttavia jäämiä hiuksista tehokkaasti.

Blonde Life Brightening Veil Kirkastava hoitosuihke
Monipuolinen hoitosuihke sopii loistavasti pohjatuotteeksi mm. föönauksen alle, sillä sen tehokas lämpösuoja suojaa hiuksia lämpövaurioilta ja antaa upean kiillon. Suihke silottaa hiuksen pintaa ja tekee hiuksista pehmeät ja helposti käsiteltävät. Sisältää myös UV-suojan, joka ehkäisee hiusvärin kellastumista auringossa. Kosteuttava, rakennepaikkaava koostumus vahvistaa huokoista hiusta ja monoi- ja tamanuöljyt palauttavat hauraiden hiusten elastisuuden. Suihkutetaan puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin.

Ammattilaisille:

Blonde Life Lightening Powder Vaalennusjauhe
Kaikkiin vaalennustekniikoihin sopiva, tehokas mutta hoitava vaalennusjauhe on Joicon nopein vaalennustuote. Blonde Life -vaalennusjauhe vähentää hiusten vaalennuksesta johtuvaa katkeilua jopa 54 % ja antaa upean puhtaita, jopa 9+ -asteenvaalennustuloksia jättäen silti hiukset hyvään kuntoon. Arginiinia sekä monoi- ja tamanuöljyjä sisältävä, vahvistava koostumus antaa hiuksen rakenteelle takaisin sen vaalennuksen aikana menettämää kosteutta ja aminohappoja.