[Kisa on päättynyt] Osallistu arvontaan Joico Suomen Facebook- ja Instagram-sivuilla! Arvomme kaikkien vastanneiden kesken paketteja, jotka sisältävät Blonde Life -shampoo- ja hoitoainenäytteet sekä Brightening Veil -hoitosuihkeen (50 ml).

Monipuolinen hoitosuihke kirkastaa vaalennettuja hiuksia ja sopii loistavasti pohjatuotteeksi mm. föönauksen alle, sillä se suojaa hiuksia lämpövaurioilta ja antaa upean kiillon. Suihke silottaa hiuksen pintaa ja tekee hiuksista pehmeät ja helposti käsiteltävät. Kosteuttava, rakennepaikkaava koostumus vahvistaa huokoista hiusta ja monoi- ja tamanuöljyt palauttavat hauraiden hiusten elastisuuden.

Arvomme yhteensä 10 pakettia. Osallistu viimeistään 24.8.2017. Otamme voittajiin yhteyttä osallistumisajan päätyttyä. Kisa on käynnissä Joico Suomen Facebook- ja Instagram-sivuilla.

Facebook@JoicoFi
Instagram@joicofi

Joico Blonde Life arvonta

Joico Blonde Life – vaalennettujen hiusten kauneutta

Kirkkautta, kiiltoa & vahvuutta! Blonde Life -tuoteperhe on täydellinen hoitosarja vaalennettujen hiusten tarpeisiin. Tuotteet soveltuvat hyvin suomalaiselle hiustyypille, sillä ne eivät ylihoida hiuksia tai tee niistä raskaita. Niiden tasapainoinen koostumus antaa kuohkeutta ja hoitavuutta juuri sopivassa suhteessa jättäen hiukset ilmavan runsaiksi ja kiiltäviksi.

Tuotteiden detox-ominaisuudet kirkastavat hiuksia neutraloimalla niistä metalleja ja muita värin tunkkaisuutta aiheuttavia jäämiä. Tuotteissa on trooppisten valkoisten kukkien tuoksu ja niiden sisältämä kookosöljy, tahitilaisen gardenian nupuista saatava monoiöljy ja polynesialainen tamanuöljy ravitsevat ja kosteuttavat huokoista hiuslaatua.

Joico Blonde Life

ARVONNAN SÄÄNNÖT 
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Joico Suomen Facebook-sivulla tai Instagramissa kommentoimalla arvontapostaukseen.

ARVONNAN EHDOT
Arvomme yhteensä kymmenen palkintosettiä. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun kautta yksityisviestillä ja Instagramissa. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ 
Miraculos Oy 
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki 
Puh. +358 201 410 410