[Kisa on päättynyt] Tennistähti Henri Kontinen kävi KC Studiolla laittamassa hiukset kuntoon ennen illan ottelua! Maailman tämän hetken parhaimmat tenniksen nelinpelipelaajat, Henri Kontinen ja John Peers, pelaavat torstaina 19.10. ensimmäistä kertaa parina Suomessa! Talin tenniskeskuksessa pelattavassa Tennisliigassa Suomen parhaat joukkueet kohtaavat toisensa.

Henri Kontinen

Voita tennispallo Henri Kontisen nimmarilla & hiustuotteita!

Henrin KC-vierailun ja ekan Suomen matsin kunniaksi arvomme neljä palkintopakettia, joka sisältää Kontisen nimmarilla varustetun tennispallon sekä Four Reasons Black Edition -hiustuotteita. Osallistut kisaan kommentoimalla Facebook- ja/tai Instagram-kisakuvaan, kenet voittaisit tennismatsissa 6–0!

Arvomme neljä palkintopakettia (hiustuotteiden arvo 75 €) kaikkien osallistuneiden kesken. Osallistu viimeistään 26.10. Arvonta suoritetaan 27.10.2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @KCProfessionalFi
Instagram: @kcprofessional

Henri Kontinen - arvonta - Four Reasons Black Edition

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua KC Professionalin Facebook-sivulla tai @kcprofessional-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan neljä tuotepakettia (sis. tennispallon Kontisen nimikirjoituksella ja 5 kpl Four Reasons Black Edition -tuotteita). Yhden palkintopaketin arvo on 75 € (hiustuotteet). Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410