[Kilpailu on päättynyt] Oletko haaveillut täydellisestä muodonmuutoksesta? Haluaisitko uudet upeat hiukset, pukeutumisvinkkejä huippustylistilta sekä uuden ilmeen kevääksi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme muuttuja!

Etsimme tyylimuutoksesta haaveilevaa henkilöä muuttumisleikkiin, jossa KC Team -kampaajamme ja stylisti Vesa Silver suunnittelevat ja toteuttavat uuden kampauksen ja tyyliin sopivan asukokonaisuuden, jonka viimeistelee yksilöllistä kauneuttasi korostava meikki. Luvassa siis ikimuistoinen hemmottelupäivä!

Muuttumisleikki Four Reasons

Muutos toteutetaan 20.–22.2. sovittuna päivänä ja ajankohtana. Hae muuttujaksi lähettämällä vapaamuotoinen kirje joko Four Reasons -some-kanavien kautta (Facebook | Instagram) yksityisviestillä tai osoitteeseen kilpailut@fourreasons.fi 12.2.2019 mennessä.

Liitä mukaan ajankohtainen kasvokuva sekä kerro lyhyesti, millaista muutosta kaipaat – vai haluatko mahdollisesti antaa täysin vapaat kädet kauneustiimillemme! Kerro myös mikä päivistä 20.–22.2. sopisi sinulle parhaiten.

Palkinto sisältää matkat Helsinkiin, kampaajan, stylistin ja meikkaajan palvelut, uusien hiustesi hoitoon ja muotoiluun sopivan hiustuotepaketin, kuvat valmiista kokonaisuudesta sekä lounaan.

Vesa-SilverStylisti Vesa Silver


KILPAILUN SÄÄNNÖT
Kilpailuun voivat hakea kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Mukaan voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen kilpailut@fourreasons.fi tai viestin Four Reasons -some-kanavien kautta viimeistään 12.2.2019. Valinta suoritetaan kaikkien hakemuksen lähettäneiden kesken.

KILPAILUN EHDOT
Kilpailun järjestäjä valitsee kaksi (2) henkilöä muuttumisleikkiin, joka kattaa matkat Helsinkiin (edullisin kulkuneuvo), kampaajan, stylistin ja meikkaajan palvelut, kuvat valmiista kokonaisuudesta sekä lounaan sovittuna päivänä ajalla 20.–22.2.2019. Hemmottelupäivän arvo on noin 550 euroa.

Valittuun otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittajan tulee ilmoittaa kilpailuun osallistuessaan yhteystietonsa kilpailun järjestäjälle. Henkilön yhteystietoja ei käytetä markkinointiin eikä tietoja luovuteta eteenpäin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta ei kolmen (3) arkipäivän aikana kohtuullisin toimenpitein tai muusta kuin kilpailun järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, ei järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa sen voittajalle, vaan se voidaan valita uudestaan. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Päivän aikana muuttujista otetaan kuva- ja videomateriaalia, jota voidaan käyttää markkinoinnissamme. Nämä kilpailun viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Kilpailu ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410