Me uskomme elämän ihanaan epätäydellisyyteen. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöten. Siinä ovat meidän neljä syytämme. Mitkä ovat sinun?

Four Reasons uudistuu

Ihmiset, intohimo, aitous ja Sinä – nämä ovat meidän toimintaamme ohjaavat neljä arvoa, jotka kuvastuvat niin tekemisessämme kuin myös tuotteissamme.

Four Reasons on perhe – äänekäs, hillitty, räiskyvä, naurava, luova, joskus vähän outo. Teemme työtä intohimolla, joka kipinöi, kasvaa ja rikkoo kaavoja. Arvostamme aitoutta. Tiedämme, että elämä voi olla ihanaa, surullista, hauskaa, tylsää, mutkatonta ja mutkallista. Tehtävämme onkin luoda asiakkaidemme hyvistä hiuspäivistä mahtavia ja huonoistakin parempia. Missiomme on saada jokainen tuntemaan itsensä kauniiksi.

Tämä on aikuistuneen Four Reasons -brändin tarina. Toivomme, että haluat olla osa sitä. Lue lisää osoitteessa fourreasons.fi ja kerro omat neljä syytäsi kuvasi kera Instagramissa hashtagillä #myFourReasons. Osallistut hiustuotteiden arvontaan!

Lanseeraamme uudistuneen Four Reasons -brändin I love me -messuilla ja hiusalan ammattilaisille järjestämässämme elämyksellisessä hiusmuotitapahtumassa Messukeskuksessa lauantaina 20.10.2018.

Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet ja nauti messutarjonnastamme!