Etsimme hiusalan parhaita osaajia – sinustako seuraavan hiusmuotikokoelmamme talentti?

Haluatko olla mukana luomassa ensi kevään uutta hiusmuotia kanssamme? Etsimme uusia kykyjä luomaan kevään 2019 Collectionia KC Teamin kanssa – sinä saatat olla ensi kevään hiusmuotikokoelmamme featured artist!

Jos kuulostelet työssäsi mielelläsi uusia trendejä, koet itsesi hiusmuodin suunnannäyttäjäksi ja rakastat luoda uudenlaisia, nykyaikaisia värjäystuloksia ja leikkauksia, voit olla etsimämme Four Reasons Talent.

Haemme kampaajia, jotka ovat kiinnostuneita tulevasta hiusmuodista, trendien kehityksestä ja ilmaisevat työssään omaa luovuuttaan. Haluatko olla mukana luomassa ensi kevään uutta hiusmuotia kanssamme? Etsimme uusia kykyjä luomaan kevään 2019 Collectionia KC Teamin kanssa – sinä saatat olla ensi kevään hiusmuotikokoelmamme featured artist!

Four Reasons Talent 2019

Osallistu kisaan näin:

Toteuta KC Professional -hiusväreillä upea hiustyyli, joka on ajankohtainen, moderni ja antaa raikkaan näkökulman tulevaan hiusmuotiin. Ota kuva luomuksestasi ja julkaise se Instagramissa tägäämällä julkaisuun @FourReasonsTalent ja käyttämällä hashtagejä #FourReasonsTalent ja #KCProfessional.

Kirjoita julkaisuun lyhyesti ja ytimekkäästi myös näkemyksesi ensi kevään hiusmuodista. Voit osallistua useammalla kuvalla, mutta neljä eniten ääntä saanutta kuvaa valitaan mukaan loppukilpailuun, jossa pisteet antaa koulutustiimimme. Osallistumisaika on 1.9.–15.10.2018.

Voittaja valitaan kaksivaiheisesti ja valintaan vaikuttaa yhtä paljon niin yleisön kuin KC Teamin antamat äänet.

Valintaperusteet:

1. 50%: julkaisun saamat tykkäykset (tykkäykset lasketaan Instagramista @FourReasonsTalent-kilpailun profiilissa repostatuista kuvista)

2. 50 %: KC Teamin antamat äänet

Voittaja pääsee toteuttamaan hiusmuotinäkemystään kevään 2019 hiusmuotikokoelmaamme yhteistyössä luovan tiimimme kanssa. Voittaja palkitaan myös 2000 € arvoisella KC Professional -lahjakortilla, jonka voi käyttää mihin tahansa Miraculoksen edustamiin tai maahantuomiin tuotteisiin. Huomioithan, että osallistumalla kisaan hyväksyt julkaisemasi kuvan käyttämisen Miraculoksen markkinoinnissa. Kilpailun voittajan tulee sitoutua olemaan käytettävissä koko Collection-kuvausten ajan, 26.–30.11.2018.

Onnea kisaan!