[Kisa on päättynyt] Nyt voit leijailla kesätunnelmiin vaikka joka pesuhetki – satoi tai paistoi! Osallistu arvontaan Facebookissa tai Instagramissa ja voit voittaa Four Reasons Summer -setin!

Kosteuttavat Four Reasons Summer Shampoo & Conditioner tuoksuvat tropiikin hedelmille ja hellivät auringon paahtamia hiuksia halki helteiden.

Palkintosetti sisältää 500 ml shampoon ja hoitoaineen, pyöreän Four Reasons -rantapyyhkeen, kangasrepun, pienen meikkipussukan sekä matkakokoisen Hair Powder -hiuspuuterin ja Shaper-hiuskiinteen. Lisäksi voittaja saa kesäkaverilleen yllätyspalkinnon.

Four Reasons Summer

Osallistu arvontaan:

Käy tykkäämässä KC Professionalin Facebook- ja/tai Instagram-sivusta ja kommentoi kisakuvaan, millainen on täydellinen kesäpäivä ja kenen kanssa sen viettäisit.

Arvomme yhteensä kolme (3) tuotesettiä. Osallistu heinäkuun loppuun mennessä. Arvonta suoritetaan 1.8.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @KCProfessionalFi
Instagram: @kcprofessional


ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua KC Professional -Facebook-sivulla tai @kcprofessional-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen ja tykkäämällä tai seuraamalla sivua. Arvonta suoritetaan kaikkien Instagramissa ja Facebookissa osallistuneiden kesken.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan yhteensä 3 tuotesettiä (sis. Four Reasons Summer Shampoo & Conditioner, Shaper 100 ml, Hair Powder 100 ml, rantapyyhe, kangasreppu, meikkipussi + yllätyslahja ystävälle). Yhden palkintosetin arvo on noin 96 €. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410