[Kilpailu on päättynyt] Osallistu arvontaan Four Reasonsin Facebookissa tai Instagramissa ja voit voittaa Four Reasons Moisture + Ultra Moisture -hiustuotesetin itsellesi ja ystävällesi!

Four Reasons Moisture- ja Ultra Moisture -hiustuotteet kosteuttavat ja rauhoittavat kuivia hiuksia. Hiukset saavat takaisin elinvoimansa ja terveen kiiltonsa.

Palkintosetti sisältää Ultra Moisture -shampoon, -hoitoaineen ja tehohoidon sekä Moisture Mist -suihkeen ja matkakokoisen Moisture-shampoon ja -hoitoaineen sinulle ja ystävällesi. Yhden (henkilön) setin arvo on 54 €.

Four Reasons Moisture -arvonta

Osallistu arvontaan:

Käy tykkäämässä Four Reasonsin Facebook- ja/tai Instagram-sivusta ja kommentoi kisakuvaan, kenen kaverin hiukset kaipaisivat kosteuttavaa hemmottelua.

Arvomme yhteensä kolme (3) tuotesettiä. Osallistu viimeistään 10.2.2019. Arvonta suoritetaan 11.2.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook@fourreasonsfinland
Instagram@fourreasonsfinland


ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Four Reasons -Facebook-sivulla tai @fourreasonsfinland -Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen ja tykkäämällä tai seuraamalla sivua. Arvonta suoritetaan kaikkien Instagramissa ja Facebookissa osallistuneiden kesken.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan yhteensä 3 tuotesettiä (sis. Ultra Moisture -shampoon, -hoitoaineen ja tehohoidon sekä Moisture Mist -suihkeen ja matkakokoisen Moisture-shampoon ja -hoitoaineen sinulle ja ystävällesi.) Yhden (henkilön) setin arvo on 54 €. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410