Voita liput I love me -messuille sekä Four Reasons -tuotepaketti sinulle ja ystävällesi! Kerro kenen kanssa lähtisit viettämään messuviikonloppua ja miksi juuri teidän pitäisi voittaa liput. Osallistu Facebook-sivullamme ja/tai Instagramissa kisakuvaan kommentoimalla! Arvonnan voittajat saavat noutaa yllätystuotepaketit messuosastoltamme.

Four Reasons on mukana I love me -messuilla 19.–21.10. Osastollamme mm. huikeita messutarjouksia, Glitternisti, kampauspiste sekä vieraina tuttuja kasvoja, kuten Pupulandia-Jenni, tubettaja Papananaama, Henry Harjusola, räppäri F – ja paljon muuta! Tule moikkaamaan meitä!

 Four Reasons I love me arvonta kilpailu

Osallistu arvontaan:

Käy tykkäämässä KC Professionalin Facebook- ja/tai Instagram-sivusta ja kommentoi kisakuvaan, kenen kanssa lähtisit viettämään messuviikonloppua ja miksi juuri teidän pitäisi voittaa liput.

Arvomme yhteensä viisi (5) palkintosettiä, johon kuuluu liput ja messuosastoltamme noudettavat Four Reasons -tuotepaketit kahdelle hengelle. Osallistu viimeistään 16.10. Arvonta suoritetaan 17.10.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Pääsyliput toimitetaan sähköpostitse.

Facebook: @KCProfessionalFi
Instagram: @kcprofessional


ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voi osallistua KC Professional -Facebook-sivulla tai @kcprofessional-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen ja tykkäämällä tai seuraamalla sivua. Arvonta suoritetaan kaikkien Instagramissa ja Facebookissa osallistuneiden kesken.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan yhteensä 5 palkintosettiä (sis. 2 kpl lippuja I love me -messuille ja 2kpl Four Reasons -tuotepaketteja). Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Pääsylipun lähettämistä varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410