Color Mask Shampoo on erinomainen valinta värjätyille hiuksille etenkin silloin, kun värin pysymisessä on haasteita, sillä shampoot sisältävät runsaasti väripigmenttiä, joten ero pesun jälkeen hiuksissa on silminnähtävä. Pigmentin voimakkuus ja teho on tärkeää ottaa huomioon arvioitaessa Color Mask Shampoon sopivuutta hiuksille, jotta lopputulos on toivotun lainen. 

Mikä sävy on minun hiuksilleni sopiva?

Lue sävykuvaukset ja valitse hiuksillesi sopivin Color Mask Shampoo!

Color Mask Shampoo Platinum
Vaaleille ja vaaleanharmaille hiuksille. Neutralisoi keltaisia sävyjä ja antaa harmaan vivahteen hiuksiin.

Color Mask Shampoo Pearl 
Vaaleille hiuksille. Antaa kevyen helmiäisen vivahteen ja sisältää kylmiä väripigmenttejä, jotka poistavat epätoivottuja keltaisen sävyjä hiuksista.

Color Mask Shampoo Golden Copper
Vaaleille hiuksille, joissa on tai joihin halutaan lämmintä vivahdetta. Lisää kiiltoa ja antaa kultakuparisen vivahteen hiuksiin.

Color Mask Shampoo Red 
Punaisille hiuksille. Kirkastaa punaista hiusväriä ja ehkäisee hiusvärin muuttumista oranssiksi.

Color Mask Shampoo Beige 
Vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille. Taittaa keltaisen sävyjä samalla, kun antaa hiuksille luonnollisen beigenvaalean vivahteen.

Color Mask Shampoo Brown 
Keski- ja tummanruskeille hiuksille. Sisältää tummia väripigmenttejä, jotka ylläpitävät ruskeiden hiusten sävyn intensiivisyyttä. Pigmentit ovat viileitä, joten toimii etenkin, kun halutaan ylläpitää kylmiä ruskeita sävyjä ja taittaa hiuksista punaisuutta.

Huomioitavaa sävyistä

  • Shampoo on väriltään tummempaa kuin mitä lopputulos hiuksissa; sävy vaalenee vaahdottaessa ja hiuksiin levitettäessä.
  • Huomioithan, että jos tummissa hiuksissa on raitoja, ruskean sävyinen Color Mask Shampoo Brown sävyttää myös hiusten vaalennetut osiot; raidat tummuvat ja niissä näkyy pohjaväriä selvemmin myös viileät vivahteet. 
  • Color Mask Shampoo Pearl sopii parhaiten vaalennusvärjätyille hiuksille. Mikäli hiukset ovat voimakkaasti vaalennetut tai niissä ei ole taitettavaa sävyä, voi väripigmentti näkyä hiuksissa selkeämpänä vaaleana lilana tai punertavuutena. Mikäli lopputulokseen ei toivota pastellisävyä, suosittelemme hyvin vaaleille hiuksille Four Reasons Blond Shampoota, joka kirkastaa hiukset luonnollisesti lisäämättä hiukseen väripigmenttiä.

Käyttövinkkejä

  • Levitä shampoo märkiin hiuksiin – näin shampoon sisältämä pigmentti leviää tasaisesti. 
  • Hiero shampoo kämmenien välissä ennen hiuksiin levittämistä – näin shampoo vaahdottuu ja leviää kaikkialle tasaisesti. Pitkissä hiuksissa tee vaahdotus muutamassa erässä; aloita ensimmäinen vaahdotus keskiväliltä ja vie pituuksiin, toista sama tyvestä alkaen.