Talven väistyttyä ja kevätauringon pilkistäessä on aika virkistää myssyn alta paljastuvien hiusten väriä. Color Mask -kampanja tarjoaa mahdollisuuden piristää ja hoitaa hiusväriä erittäin edullisesti.

Color Mask -tuoteperheeseen kuuluu väripigmenttejä sisältävät shampoo, tehohoito ja suoraväri, joista kaikki ovat mukana kampanjassa. Väriä suojaavaa ja ylläpitävää Color Mask Shampoota on kuutta eri sävyä, jotka sopivat kattavasti monelle eri hiusvärille. Suomen suosituin sävyttävä Color Mask -tehohoito virkistää hiusväriä, hoitaa värjättyjä hiuksia sekä sävyttää hienovaraisesti. Perheen värikäs ilopilleri Color Mask Paint on runsaasti väripigmenttiä sisältävä käyttövalmis suoraväri, jolla saadaan aikaan intensiiviset shokkivärjäykset, trendikkäät tehostevärit tai hentoiset pastellivivahteet. 

Valitse suosikkisävysi Color Mask-, Color Mask Shampoo- ja Color Mask Paint -tuotteista – kaikki nyt vain 9,90 €/kpl!
Tarjous on voimassa 30.4.2017 asti kampanjaan osallistuvissa kampaamoissa. Color Mask -tuotteiden saatavuus on hyvä ympäri Suomen, mutta mikäli et löydä kampaamoa kotipaikkakunnaltasi, laita meille viestiä KC Professional Facebook-sivun kautta niin etsimme sinulle lähimmät kampanjaan osallistuvat myyntipisteet.