Anna itsesi näkyä tänä keväänä – enemmän kuin koskaan! Osallistu kisaan ja voita hehkuvia Color Mask Art -suoravärejä haluamissasi sävyissä. Kokoelma sisältää 11 jalokivimäistä sävyä ja kristallinkirkkaan laveeraajan, jotka antavat välineet korkeatasoisiin, ultrakiiltäviin värjäystuloksiin.

Color Mask Art arvonta

Osallistu arvontaan:

Käy tykkäämässä KC Professionalin Facebook- ja/tai Instagram-sivusta ja kommentoi kisakuvaan, millä sävyillä sinä haluaisit tänä keväänä säväyttää – voit voittaa neljä haluamaasi Color Mask Art -sävyä!

Tutustu sävyihin ja tuotteen ominaisuuksiin!

Huomioi, että vaaleimmat sävyt näkyvät vain valkoisiksi vaalennetuissa hiuksissa!

Arvomme yhteensä kymmenen (10) Color Mask Art -tuotepakettia. Osallistu viimeistään 29.4. Arvonta suoritetaan 30.4.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @KCProfessionalFi
Instagram: @kcprofessional

Color Mask Art

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, yli 16-vuotiaat henkilöt. Arvontaan voi osallistua KC Professional -Facebook-sivulla tai @kcprofessional-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen, minkä/mitkä Color Mask Art -sävyt haluaisit ja tykkäämällä tai seuraamalla sivua. Arvonta suoritetaan kaikkien Instagramissa ja Facebookissa osallistuneiden kesken.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan yhteensä 10 tuotesettiä (sis. neljä kappaletta vapaavalintaisia Color Mask Art -sävyjä). Yhden palkintosetinarvo on 55,60 €. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410