Kotimainen Back to the Roots hiustuotesarjan on kehitetty hoitamaan ja ylläpitämään erityisesti hiuspohjan hyvinvointia. Sarjan tuotteissa on hyödynnetty aromaterapeuttisia tuoksuja luonnosta, kuten laventelia, bergamottia, rosmariinia, teepuuöljyä ja mentolia – tuotteiden tuoksut on toteutettu täysin ilman keinotekoisia hajusteita.  

Back to the Roots -sarja sopii kaikille; sukupuoleen tai hiustyyppiin katsomatta. Tuotteilla voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa hiuspohjan ongelmia, kuten hilsettä, kutinaa ja rasvaisuutta. Tuotteet sopivat hyvin käyttöösi, vaikka sinulla ei näitä ongelmia olisikaan, koska jokainen hiuspohja kaipaa säännöllistä puhdistusta, kuorintaa ja kosteutusta, aivan kuten kasvojen ja vartalon iho.

Back to the Roots

Tuotesarjassa on kuusi hiuksia ja hiuspohjaa hoitavaa tuotetta

Balancing Shampoo
Rauhoittava shampoo, joka sisältää hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavaa herneproteiinia ja luonnon betaiinia. Tasapainottaa hiuspohjaa ja hillitsee kutinaa, sopii hyvin herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Rauhoittava laventelin tuoksu.

Clarifying Shampoo
Tehokkaasti puhdistava, hiuspohjan toimintaa tasapainottava shampoo sisältää virkistävää ja viilentävää mentolia. Ehkäisee hilseen muodostumista ja vähentää hiuspohjan ärsytystä. Sopii hyvin rasvoittuville hiuksille. Raikas rosmariinin tuoksu.

Exfoliating Shampoo
Hellävaraisesti pesevän shampoon sisältämät luomuriisirakeet sekä maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava shampoo sopii hyvin myös hilseilevälle hiuspohjalle. Virkistävä bergamotin tuoksu.

Stimulating Conditioner
Kosteuttava hoitoaine hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnin ylläpitoon – voidaan käyttää joko pikahoitoaineen tai tehohoitona. Mentoli virkistää ja viilentää hiuspohjaa antaen samalla raikkaan tuoksun. Poistaa sähköisyyttä ja parantaa hiusten kammattavuutta.

Revitalizing Hair Tonic
Teepuuöljyä sisältävä virkistävä hiusvesi ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Aloe vera ja glyseriini kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa, mentoli stimuloi ja viilentää. Raikas teepuuöljyn tuoksu.

Nourishing Scalp Cream
Hiuspohjaan ja hiuksiin jätettävä tasapainottava hoitovoide sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia sekä hoitavia ja kosteuttavia öljyjä. Rauhoittava laventelin tuoksu.

Katso video rentouttavasta, kampaamon pesupaikalla tehtävästä Back to the Roots -hieronnasta!

Tuotteita myyvät parturi-kampaamot. Saatavilla maaliskuussa, poikkeuksena Nourishing Scalp Cream, joka tulee myyntiin myöhemmin keväällä.