Uusi Back to the Roots -sarja sisältää aromaterapeuttisia hiustuotteita rentouttavan spa-hetken toteuttamiseen. Rauhoittavat tuoksut, kuorivat ja kosteuttavat pesu- ja hoitotuotteet sekä hiuksiin jätettävät virkistävät hoitoaineet ovat avain kokonaisvaltaiseen hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin.

Kahden hengen palkintopaketti sisältää sinulle ja ystävällesi kaikki Back to the Roots -sarjan tuotteet (6 kpl) sekä ylellisen pehmeän pyyhesetin (sis. kylpy- ja käsipyyhe). Osallistu kisaan tägäämällä tai kommentoimalla Facebookissa olevaan arvontapostaukseen, kuka itsesi lisäksi ansaitsisi arjen hemmotteluhetken!

>> Osallistu!

Arvomme kolme palkintopakettia (arvo á 265 €). Osallistu viimeistään 6.4. Arvonta suoritetaan 7.4.2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lue lisää tuotteista!

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua KC Professional Facebook-sivulla kommentoimalla tähän kilpailupostaukseen: http://bit.ly/Back-to-the-Roots-FB-arvonta.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan kolme kahden hengen kylpysettiä (sis. yht. 12 kpl Back to the Roots -tuotetta, 2 kpl kylpypyyhe, 2 kpl käsipyyhe). Yhden palkintopaketin arvo 265 €. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410