[Kisa on päättynyt] amika tarkoittaa ystävää ja liputtaa läheisten kehumisen puolesta! Osallistu muhkea amika-tuotepaketin ja pirteän viikonloppulaukun arvontaan amikan Facebook-sivulla ja Instagramissa kommentoimalla kilpailupostaukseen, mikä on parasta hyvässä ystävässä. Tägäät vastaukseesi kaverisi niin arpaonnen suosiessa myös hän voittaa setin amika-tuotteita!

amika on uusi kampaamotuotesarja Suomessa; kattava valikoima energisia ja innovatiivisia hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, joihin on helppo ihastua! amika yhdistää New Yorkin räiskyvän energian, pienen mutta pippurisen tyrnimarjan hoitavat omegaöljyt sekä modernin tuotekehittelyn – tuloksena urbaaneja, tehokkaita hiustuotteita, jotka kapinoivat tylsyyttä vastaan!

Arvomme kaksi amika-palkintopakettia (arvo á 470 €) kaikkien osallistuneiden kesken. Osallistu viimeistään 3.10. Arvonta suoritetaan 4.10.2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

amika arvonta

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua amikan Facebook-sivulla tai @amikafi-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen.

ARVONNAN EHDOT 
Kilpailussa arvotaan kaksi tuotepakettia (sis. laukun ja 11 kpl amika-tuotteita + lahjakassin ystävälle sis. 5 amika-tuotetta). Yhden palkintopaketin arvo on 470 € (hiustuotteet + laukku). Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410