[Kisa on päättynyt] Uudet Four Reasons Ultra Moisture -tuotteet sammuttavat kuivien hiusten janon ja palauttavat niiden jäntevyyden ja elinvoiman. Ultra Moisture -tuotteet tehokosteuttavat kuivia hiuksia välittömästi ja saat jälleen nauttia terveistä, kiiltävistä hiuksista.

Voita Ultra Moisture -sarjan shampoo, hoitoaine ja intensiivihoito itsellesi!

Arvomme yhteensä kuusi palkintopakettia; kolme KC Professional -Facebook-sivulla ja kolme Instagram-tilillä. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin kisapostaukseen. Osallistu viimeistään 14.5. Arvonta suoritetaan 15.5.2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @kcprofessionalfinland 
Instagram: @kcprofessional

Four Reasons Ultra Moisture

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua KC Professional Facebook-sivulla tai Instagramissa kommentoimalla kilpailupostaukseen.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan yhteensä kuusi palkintosettiä (3 Facebookissa ja 3 Instagramissa). Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun kautta yksityisviestillä ja Instagramissa. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410