Pipokauden pelastukseksi! Osallistu Paul Mitchell Tea Tree -hiustuotteiden arvontaan Paul Mitchell Suomi Facebook -sivulla ja Instagramissa kommentoimalla kilpailupostaukseen kuka ystävistäsi kaipaa hemmottelua hiuksilleen. Voitte molemmat voittaa ihania hiustuotteita arpaonnen suosiessa. Arvomme kaksi hiustuotepakettia kaikkien osallistuneiden kesken. Tuotepaketin arvo on noin 80€. Osallistu viimeistään 3.2.2019. Arvonta suoritetaan viikolla 6 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @PaulMitchellFi
Instagram: @paulmitchellfi

Paul Mitchell Tea Tree

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Paul Mitchell Suomi -Facebook-sivulla tai @paulmitchellfi-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen.

ARVONNAN EHDOT
Kilpailussa arvotaan kaksi (2) tuotesettiä, jotka sisältävät Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint -tuotteita. Jos voittaja on merkinnyt vastaukseensa ystävänsä, myös hän voittaa Tea Tree Lavender Mint -tuotepaketin. Yhden tuotesetin arvo on noin 80 €. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Miraculos Oy
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
Puh. +358 201 410 410