Osallistu Paul Mitchell Invisiblewear -hiustuotteiden arvontaan Paul Mitchell Suomi -Facebook- tai Instagram -sivulla. Voit voittaa ihania matkakokoisia uutuuksia sinulle ja ystävällesi.

PM Invisiblewear -arvonta

Paul Mitchell INVISIBLEWEAR™ on täydellinen hiustenhoito- ja muotoilusarja huoletonta ja vaivatonta eleganssia etsivälle. Hiustenhoitosarja antaa tilaa omalle yksilölliselle kauneudellesi ja mahdollistaa juuri sinun elämäntyyliisi sopivat hiukset. INVISIBLEWEAR™ on oikotie luonnolliseen, rentoon tyyliin sillä se vapauttaa sinut monimutkaisista hiusrutiineista.

Osallistu arvontaan:

Käy tykkäämässä Paul Mitchell Suomi Facebook- tai Instagram -sivusta ja kommentoi kilpailupostaukseen kuka ystävistäsi kaipaisi piristystä hiuksilleen. Voitte molemmat voittaa ihania matkakokoisia hiustuotteita arpaonnen suosiessa. Arvomme kolme (3) hiustuotepakettia kaikkien osallistuneiden kesken. Yhden tuotepaketin arvo on 47 euroa. Osallistu viimeistään 3.3.2019. Arvonta suoritetaan viikolla 10 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @PaulMitchellFi

Instagram: @paulmitchellfi

 

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Paul Mitchell Suomi -Facebook-sivulla tai @paulmitchellfi-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen.

ARVONNAN EHDOT

Kilpailussa arvotaan kolme (3) tuotesettiä, jotka sisältävät matkakokoisia Paul Mitchell Invisiblewear -tuotteita. Jos voittaja on merkinnyt vastaukseensa ystävänsä, myös hän voittaa Paul Mitchell Invisiblewear -tuotepaketin. Yhden tuotesetin arvo on noin 47 euroa. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Miraculos Oy

Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki

Puh. +358 201 410 410