Osallistu arvontaan Olaplex Suomi Instagramissa. Voit voittaa Olaplex-tuotepaketin!

Mikä on Olaplex?

Olaplex on innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiuksesi hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.

Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne uskomattoman kiiltäviksi ja helpostikäsiteltäviksi. Käytä aina hiusten shampoopesuun TAI huuhdeltuasi Olaplex No.3 Hair Perfectorin hiuksista. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. 

Olaplex No. 5 Bond Maintenance™ Conditioner korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia tehden niistä terveennäköiset ja kiiltävät latistamatta niitä. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.

Olaplex No. 6 Bond Smoother -muotoiluvoiteen avulla saat sileät ja kiiltävät hiukset moneksi päiväksi ilman suoristusrautaa. Hiuksiin jätettävä monipuolinen Olaplex No.6 silottaa hiuksia ja sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Muotoiluvoide korjaa, vahvistaa, suojaa, kosteuttaa ja silottaa sekä nopeuttaa hiusten kuivausaikaa. Lisäksi tuote erottelee ja pehmentää hyvin luonnonkiharaa hiusta. Tuote on hyvin riittoisa ja pienikin määrä riittää pitämään irtohiukset ojennuksessa jopa 72 tuntia.

Osallistu arvontaan:

Käy seuraamassa Olaplex Suomi Instagram -sivua ja kommentoi kilpailupostaukseen, halutessasi voit vinkata kilpailusta esimerkiksi kaverillesi. Arvomme yhden (1) hiustuotepaketin kaikkien osallistuneiden kesken. Tuotepaketin arvo on 96 euroa. Osallistu viimeistään 22.9.2019. Arvonta suoritetaan viikolla 39 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Instagram: @olaplexfi

 

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Olaplex Suomi (@olaplexfi) -Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen.

ARVONNAN EHDOT

Kilpailussa arvotaan yksi (1) tuotesetti, joka sisältää Olaplex -tuotteita. Yhden tuotesetin arvo on 96 euroa. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Instgramin/Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin/Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Miraculos Oy

Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki

Puh. +358 201 410 410