Osallistu arvontaan Joico Suomi Instagramissa. Voit voittaa tuotepaketin!

Stars of Joi - luksusta pullossa

Joico tarjoaa täydellisen valikoiman edistyksellisiä hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, joilla pystyt muokkaamaan vaikeimmatkin hiukset upean elinvoimaisiksi ja terveen hyvinvoiviksi.

Joicon tuotteet edustavat helposti lähestyttävää luksusta, joka antaa asiakkaalle luvan hemmotella itseään laadukkailla tuotteilla. Joicon tuotteiden käyttäminen ei ole pelkkää pesua, hoitoa ja muotoilua – se on lupa tehdä sijoitus itsensä hemmotteluun, esteettiseen elämykseen ja ylelliseen kokemukseen, joka syntyy, kun tietää käyttävänsä juuri Joicon tuotteita. Stars of Joi -joululahjapakkauksia on neljä erilaista, jokainen sisältää shampoon sekä hoitoaineen: Moisture Recovery kuiville, kosteutta kaipaaville hiuksille, K-Pak vaurioituneille hiuksille, K-Pak Color Therapy vaurioituneille, värjätyille hiuksille sekä Defy Damage vahvistamaan ja ennaltaehkäisemään hiuksia ulkoisilta vaurioilta.

Osallistu arvontaan:

Käy tykkäämässä kilpailukuvasta Joico Suomi Instagram -sivulla, laita Instagram-sivu seurantaan ja kommentoi kilpailupostaukseen mikä lahjapakkauksista sopisi sinulle tai ystäväsi hiuksille. Voit voittaa valitsemasi Joico Stars of Joi -lahjapakkauksen joko omaan käyttöösi tai kenties pukin konttiin arpaonnen suosiessa. Arvomme (2) hiustuotepakettia kaikkien osallistuneiden kesken Instagramissa. Yhden tuotepaketin arvo 32,90 euroa. Osallistu viimeistään 5.12.2019. Arvonta suoritetaan viikolla 50 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Instagram: @joicofi

 

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Joico Suomi (@joicofi) -Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen.

ARVONNAN EHDOT

Kilpailussa arvotaan kaksi (2) lahjapakkausta, jotka sisältävät osallistujan valitseman Joico Stars of Joi -lahjapakkauksen. Yhden tuotesetin arvo on 32,90 euroa. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Miraculos Oy

Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki

Puh. +358 201 410 410