Osallistu arvontaan Joico Suomi Facebookissa tai Instagramissa. Voit voittaa tuotepaketin sinulle sekä ystävällesi!

Joico Defy Damage -arvonta

See it, feel it, believe it

Toistuvat kemialliset käsittelyt, päivittäinen lämpötyökalujen käyttö, ympäristösaasteet ja UV-säteily vaurioittavat hiuksia, jotka kuivuvat, menettävät kiiltonsa ja ovat vaikeasti käsiteltävät. Joico Defy Damage -tuotteet vahvistavat hiussidoksia ja ennaltaehkäisevät hiusvaurioita ja ne sopivat kaikille hiustyypeille – saat nauttia välittömästi terveemmistä hiuksista.

Defy Damage- sarja koostuu sekä kampaamossa käytettävistä tuotteista että kotikäyttöön tarkoitetuista hoitotuotteista. Kysy kampaamokäsittelystä lisää lähimmästä Joico -kampaamostasi!

Osallistu arvontaan:

Käy tykkäämässä Joico Suomi Facebook- tai Instagram -sivusta ja kommentoi kilpailupostaukseen kuka ystävistäsi ansaitsisi upeat ja kiiltävät hiukset. Voitte molemmat voittaa Defy Damage -hiustuotteita arpaonnen suosiessa. Arvomme kaksi (2) hiustuotepakettia kaikkien osallistuneiden kesken, yhden Facebookissa ja yhden Instagramissa. Yhden tuotepaketin arvo on 109 euroa. Osallistu viimeistään 12.5.2019. Arvonta suoritetaan viikolla 20 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook: @JoicoFi

Instagram: @joicofi

 

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua Joico Suomi -Facebook-sivulla tai @joicofi-Instagram-tilillä kommentoimalla arvontapostaukseen.

ARVONNAN EHDOT

Kilpailussa arvotaan kaksi (2) tuotesettiä, jotka sisältävät Joico Defy Damage -tuotteita. Jos voittaja on merkinnyt vastaukseensa ystävänsä, myös hän voittaa Joico Defy Damage -tuotepaketin. Yhden tuotesetin arvo on 109 euroa. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti Facebook-sivun tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Palkinnon postitusta varten pyydettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Miraculos Oy

Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki

Puh. +358 201 410 410