Tuotteet 1-5 / 43

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hiusten kosteustasapainoa uhkaa pian talven pakkaset ja kuiva ilma. Hiusten kuivuuden syynä voi olla myös hiuslaatu tai toistuvat pesut, kemialliset käsittelyt, lämpötyökalut tai keskuslämmitys. Kuivat hiukset näyttävät elottomilta ja karkeilta, ne ovat menettäneet kiiltonsa ja niitä on vaikea käsitellä ja muotoilla. Kokosimme viisi eri hintaluokan tehotuoteparia kuivien ja elottomien hiusten virkistämiseksi – hemmottelua ja hyödyllistä, itselle, ystävälle tai lahjaksi!

Kosteuttavat tuotteet

Lue lisää
Posted in Ajankohtaista By Marika Hagman

Marraskuun megakampanja tarjoaa mahdollisuuden hemmotella hiuksia vuoden pimeimpään aikaan erittäin houkuttelevaan hintaan. Kun hiukset ovat hyvin, elämä hymyilee ja kaamoskin tuntuu siedettävämmältä. Kampanjassa kaikki Four Reasons-, Four Reasons Black Edition- ja Paul Mitchell -tuotteet –40 % koko marraskuun ajan! Katso kampanjakartasta mukana olevat kampaamot.

Marraskuun Megakampanja

Lue lisää
Posted in Ajankohtaista By KC Professional

[Kisa on päättynyt] Osallistu arvontaan Joico Suomen Facebook- tai Instagram-sivulla! Voit voittaa suomalaisten hiusten unelmatuotteen, tuuheuttavan Joico Body Shake -viimeistelysuihkeen itsellesi ja ystävällesi.

Joico Body Shake arvonta

Lue lisää
Posted in Ajankohtaista By Marika Hagman

Four Reasons Black Edition -hoitotuotevalikoimaan on lanseerattu uudet, toivotut tuotteet värjätyille hiuksille. Päivittäiseen käyttöön soveltuvat Color Shine -shampoo ja -hoitoaine on luotu säilyttämään hiusväri hehkuvana ja vivahteikkaana mahdollisimman pitkään.

Four Reasons Black Edition Color Shine

Lue lisää
Posted in Ajankohtaista By Marika Hagman

[Kisa on päättynyt] Osallistu some-arvontaan ja voita palkintopaketti, joka sisältää Henri Kontisen nimmarilla varustetun tennispallon sekä Four Reasons Black Edition -hiustuotteita. Osallistu KC Professionalin Facebook- tai Instagram-sivulla.

Henri Kontinen - arvonta

Lue lisää
Posted in Ajankohtaista By Marika Hagman

Tuotteet 1-5 / 43

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5